(Alul megtaláljátok a magyaros fordítást)
Magyar fordítás
- Hát ennyi együtt töltött év után meg akarsz tőlem szabadulni?
- Gianni megvette azt a luxusautót, láttad? Megtudtam, hogy teljesen eladósodott emiatt!
- Láttad, hogy ki hívott téged? Nem, nem jelezte ki!
- Meg akarom valósítani ezt a vágyamat már régóta, tudod. És te mindig alám akarsz tenni!
- Amikor megmondtam neki, teljesen begurult.
- Amikor megmondtam neki kibukott.
- Gyere tegyünk egy kört! Hogy egy kicsit elszakadjunk a valóságtól!
- Na ne már kincsem! Most rögtön el kell mennünk innen ezután a kellemes légyott után? Nem szerelmem! Nem kell sietned, csináld csak nyugodtan!
- A rohadt életbe! Nem akarod megérteni, hogy egy másik nőt szeret? Térj már magadhoz, és gondolkozz!
- Kivettünk egy lakást a központban és olyan magasak a számlák, hogy mindig mínuszban vagyunk, nem tudom, hogy megengedhetjük-e magunknak ezt a jövőben is.
- Figyelj csak! Már eléggé felidegesítettél! Ha azt mondod nekem, hogy hozni akarod anyádat is a kirándulásra, az csak olaj lesz a tűzre!
- Mivel már megcsináltad a bajt, légy szives maradj a fenekeden, meg ne merj mozdulni, megyek és megpróbálom eltussolni az ügyet.
- Az idős hölgy csoszogva haladt át a téren, nem bírta felemelni a lábát.
- Néha a pokolba kívánom őt, annyira kihoz a sodromból az értelmetlen dumájával.
- Mondtuk nektek, hogy a szertartás alatt ne hangoskodjatok! Kicsit fogjátok már vissza magatokat!
- Te, tudod, hogy nem ér el az agyamig, hogy a csudába akar hozzámenni egy ilyen ronda férfihez?!
- Tudod, hogy Lujza a faluban elterjesztette, hogy odavagyok a papért? Most odamegyek hozzá és nagyon beolvasok neki!
- Mondták, hogy a srácok tegnap este összebunyóztak a diszkó elött. És aztán Lajos a farkát behúzva elsomfordált.
- Hova mész? Mi jót ettél? Mi szépet láttatok? Mi jót mondott neked?
- Te egy gonosz ember vagy. De én nem vagyok a riválisod. Ennek ellenére te megpróbáltál mindenáron rossz fényben feltüntetni engem!
- Ja! Akkor te házas vagy! Kicsi gyerekekkel! Én csak egy kis kitérő voltam számodra? Na ezt nem úszod meg szárazon!
- Ez a rengeteg pénz, amit nyertél a lottón, teljesen elhomályosította az agyadat! Mindent el akarsz költeni egy szempillantás alatt?
- Tegnap láttunk egy nagyon megható, könnyfakasztó filmet. Elhatároztam, hogy színésznő leszek!
- Amikor mondtam neki, hogy nekem nincs hozzá kedvem, már a sírás határán állt.
- Látod, hogy ezek az erdők micsoda gombákat adnak nekünk? De nagyon nyisd ki a szemed! Azok ott mérgesek, nem lehet őket megenni!
- Lili azt mondja nekem, hogy abból a tervből már semmi nem lesz. Elköltöttük az összes pénzünket, kimerítettük az összes tartalékunkat. Aztán azt mondja nekem: „Jobb, ha keresztet vetsz rá!”
- Tudod, hogy most semmi kedvem itthagyni ezt a vállalkozást! Én és a férjem nagyon megszenvedtünk azért, hogy talpon maradjunk a hosszú évek alatt!
- Figyelj csak ide! Most elmegyünk oda, ahogy te akartad, elköltjük az összes pénzünket benzinre, megnézzük a koncert, de szerintem az egész nem ér annyit!
- Na jól van, ma azt csináljuk, amit te mondasz. Mi a kívánságod?
- Figyelj ide! Végighalgattam a sértegetéseidet, mostmár elég, válogasd meg a szavaidat!